Hirdetés

Újabb Star Wars forog a Pinewood Stúdióban

|

Alig pár hete ért véget a Star Wars: The Force Awekens forgatása, de a londoni stúdió hamarosan ismét tömve lesz fénykardokkal és sugárvetőkkel hadonászó színészek sokaságával.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter információi szerint az első Star Wars spin-off, amit a Godzilla rendezője, Gareth Edwards fog dirigálni, lesz az a film ami 2015-ben beköltözik a stúdióba. Az éves CBI konferencián, a Pinewood Shepperton vezérigazgatója, Ivan Dunleavy a következőket mondta: "A hetedik Star Wars film forgatása éppen véget ért Pinewoodban és nagy örömmel jelentem be nektek, hogy máris egy újabb Star Wars címet jegyeztünk be." Hivatalosan még nem közölték, hogy melyik is lesz ez a film, de a THR szerint nem másról van szó, mint a 2016 december 16.-ra kitűzött első spin-offról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.