Hirdetés

Újabb szépséggel bővült a Baywatch film stábja

|

Hirdetés

November közepén örülhettünk a hírnek, hogy Alexandra Daddario idomaiban gyönyörködhetünk majd remélhetőleg sok-sok lassított felvételen keresztül a Seth Gordon rendezésében készülő Baywatch filmben, azonban Pamela Anderson egykori szerepére még nem castingoltak senkit. Most sikerült ezt a lyukat is betömni.

maxresdefault
Ezúttal Kelly Rohrbach modell írt alá a filmhez, ő fogja eljátszani Pamela karakterét, C.J. Parkert. Rohrbach a modellkedés mellett néhány filmben és sorozatban is felbukkant már egy nyúlfarknyi szerep erejéig, például a Két pasi meg egy kicsiben, a Született detektívekben is volt egy-egy jelenése, valamint részese lesz a következő Woody Allen filmnek is. Mellesleg Leonardo DiCaprio ex-barátnője.
A valamikor 2017-ben érkező Baywatch mozi főszereplője Dwayne Johnson lesz, akit Zac Efron mellett tehát Alexandra Daddario és Kelly Rohrbach egészít ki a vásznon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.