Hirdetés

Újabb szerelőt hívhatnak a World War Z forgatókönyvéhez

|

A helyzet fokozódik: most már a harmadik szakember került szóba, akinek az lenne a dolga, hogy ütős véget faragjon Brad Pitt World War Z című, jórészt Budapesten forgatott zombifilmjének.

Hirdetés

Vagy nem. Egyelőre semmi nem biztos, mindenesetre fölmerült, hogy Christopher McQuarrie is beszáll a forgatókönyv megreparálásába. Az író-rendező komoly tekintélyt szerzett magának, mivel állítólag igen jól sikerült legújabb filmje, a Tom Cruise főszereplésével készült Jack Reacher, amelynek McQuarrie forgatókönyvírója és rendezője is volt.Ami viszont biztos: a World War Z forgatókönyvének megjavítására először Damon Lindelofot (Lost – Eltűntek) kérték fel, aki el is vállalta, de aztán kiderült, mégsem ér rá.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.