Hirdetés

Újabb színész csatlakozott a Legendás állatok és megfigyelésükhöz

|

Hirdetés

Szépen gyarapszik a Harry Potter spin-off stábja: a friss Oscar-díjas Eddie Redmayne már aláírt a filmtrilógiának ígérkező széria főszerepére, melyben az 1940-es évek Amerikájának a varázsvilágában barangol Göethe Salamanderként. Mellette lesz még látható Katherine Waterston, Alison Sudol és a DC Filmes (bocsánat, bővített) Univerzumának Flash-e, Ezra Miller is. Most újabb név csatlakozott a generációját és eddigi filmográfiájukat figyelembe véve feltörekvő színészgárdához Dan Fogler (Fanboys - A rajongók háborúja) személyében, aki egy Jacob nevezetű muglit (avagy kviblit?) fog alakítani. A forgatókönyvért maga J.K. Rowling felel, a filmet pedig a legutóbbi négy Potter-mozit dirigáló David Yates készítheti majd el. A  Legendás állatok és megfigyelésük bemutatója várhatóan jövő év novemberében lesz esedékes, amikor olyan képregényadaptációkkal kell majd megküzdenie, mint a Doctor Strange vagy a Suicide Squad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.