Hirdetés

Újabb színész csatlakozott a Farkas 3 stábjához

|

Hirdetés

Egyelőre nagy a titkolózás a Farkas 3 körül, pedig jövő márciusban bemutató, és addig nem csak le kell forgatni a filmet, hanem az utómunkákkal is pepecselni kell, valószínűleg nem keveset. Persze lehet, hogy ebben az X-Men: Apokalipszis is közre játszik, amelyben az adamantiumbetyár is beköszön és Bryan Singer elmondása szerint a jól ismert eredetsztorival új pályára állítják, így letisztázódik, hogy mit is keresett az X-eknél Az eljövendő múlt napjai végén, amikor is Patrick Stewart X professzorjával társalgott, akinek Farkas búcsújában szintén aktív szerepe lesz. Most az egyelőre titokzatos gonosz után újabb meg nem nevezett karakter talált gazdára Richard E. Grant (Hudson Hawke, L.A. sztori - Az őrült város) személyében, aki igazi veteránnak számít a szakmában és sajátos arcberendezése miatt gyakran osztanak rá negatív, manipulatív szerepeket. Ezúttal se lesz másként, ugyanis annyit lehet tudni, hogy egy őrült tudóst fog alakítani, amelyekből a Marvel háza táján szép számmal akad (konkrétan Pókember nemeziseinek alsó hangon a felét ők teszik ki), de hogy kit, azt csak tippelni lehet. Professor Andre Thorton? Dr. Abraham Cornelius? Vagy az X fegyver projekt helyett esetleg Mr. Sinister köszön be, akinek a szerepére már Bryan Cranston korábban bejelentkezett? Várjuk a tippeket. Hugh Jackman búcsúkarmolása a szerepben 2017 március 3.-án kerül a mozikba, James Mangold tálalásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.