Hirdetés

Újabb színészek a Pókember: Hazatérés stábjában

|

Hirdetés

A héten hivatalossá vált az új Pókember-film címe - hiába lehetett már jó előre tudni - és ezzel együtt az állítólagos gonoszra is, akire Birdmant, avagy az egykori Batmant megformáló Michael Keatont emlegetik. Most két újabb színész csatlakozott az eddig színész fronton Tom Holland, Marisa Tomei és Zendaya által alakította stábhoz. [gallery columns="2" size="medium" ids="86388,86389"] A Grand Budapest Hotelből ismert Tony Revolori a Deadline értesülései szerint Peter Parker egyik középiskolai társát alakíthatja, aki valószínűsíthetően nem a rosszfiúk csapatát fogja erősíteni, de vannak ennek ellentmondó híresztelések is. A One Life To Live című sorozatból ismert Laura Harrier szerepe még ennyiben sincs megerősítve, csak annyi, hogy "jelentős". A cím kapcsán a Hálószövőt alakító Tom Holland pedig így nyilatkozott:

Ez valóban egy hazatérés, mert Peter az egész filmben próbál rájönni arra, hogy ki is ő és hová is tartozik a világban.
A Pókember: Hazatérés forgatása hamarosan megkezdődik, Jon Watts (Cop Car) dirigálása alatt, hogy 2017. július 7.-én behálózhassa a mozikat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.