Hirdetés

Újabb színésznővel erősített a Mátrix 4

|

Bővült a következő Mátrix film stábja.

Hirdetés

Habár arra a kérdésre továbbra sem tudjuk a választ, hogy pontosan mik a tervei a Wachowski-nővéreknek a Mátrix negyedik részével (hiszen a trilógia harmadik része, a Forradalmak egy kerek lezárást adott a történetnek), ez nem jelenti azt, hogy ne várnánk nagyon a még idén érkező alkotást, amelyhez most egy újabb színésznő csatlakozott.

Hirdetés

Nemrég ugyanis kiderült, hogy Christina Ricci (Casper, Z: The Beginning of Everything) is részese lesz a filmnek, aki már a kezdetektől fogva része a projektnek, egészen mostanáig azonban titokban tartották az egészet, ahogyan azt is, hogy pontosan milyen karaktert alakít majd a filmben. Vagyis egy újabb nagy név került fel a már így is népes listára: Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (Johnson ügynök), Lambert Wilson (A Merovingi), Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra és Jonathan Groff, ugyanis mind feltűnnek majd a történetben.

A filmet eredetileg már most májusában bemutatták volna, ám a forgatás terveit tavaly keresztülhúzta a koronavírus, ezért sokáig álltak a munkálatok, emiatt pedig végül a premiert is el kellett tolni, ami így jelenleg 2021. december 22-én esedékes mozikban és az HBO Max-on egyaránt. Ami azt is jelenti, hogy lassan már esedékes lenne egy előzetes is a filmről. Reméljük ez inkább előbb, mintsem utóbb fog megérkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.