Hirdetés

Újabb sztárokkal bővült az Élősködők rendezőjének következő filmje

|

Toni Collette, Mark Ruffalo és Naomi Ackie csatlakoztak a sci-fi projekthez.

Hirdetés

Még januárban adtunk hírt róla, hogy az Oscar-díjas Élősködők rendezője, Bon Joon-ho egy új egészestés filmen kezdett el dolgozni, ami ezúttal kilép a dél-koreai társadalomkritika kereteiből, és egy sci-fibe csomagolt történet lesz. A még mindig cím nélkül árválkodó projekt Edward Ashton Mickey7 című regényén fog alapulni.

Hirdetés

Bár még hivatalos formában továbbra sem erősítették meg, de Robert Pattinson volt az elsők között, akit szóba hoztak a projekttel. Most potenciálisan hozzá csatlakozott Toni Collette, Mark Ruffalo, illetve Naomi Ackie, így pedig egy egyre ígéretesebb színészi gárda áll majd Joon-ho rendelkezésére. A rendező az írói és produceri teendőket is ellátja majd a projektben.

Hogy pontosan mikor kezdődhet a forgatás, arról egyelőre nincs információ, de Joon-ho így sem unatkozhat. Jelenleg az HBO számára segít adaptálni az Élősködőket sorozatként, melyet Adam McKay rendezhet, és emellett egy dél-koreai animációs filmet is fejleszt, mely az emberiség és a mélytengeri élővilág kapcsolatát fogja bemutatni Szöulban - ez utóbbi állítólag egy akció- és horrorelemekkel tarkított alkotás lesz.

Ti melyik Joon-hóhoz köthető projektet várjátok a legjobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.