Hirdetés

Újabb The Walking Dead spin-off érkezik, ezúttal antológia formában

|

Az élőholtak újabb műfajban vetik meg a lábukat.

Hirdetés

A 2010-ben elstartolt The Walking Dead ugyan a tizenegyedik évaddal 2022-ben valóban befejeződik, viszont a franchise az élőholtakhoz hasonlóan még jó ideig biztosan velünk marad az olyan spin-offoknak hála, mint a Fear the Walking Dead, a The Walking Dead: World Beyond, az egyelőre cím nélküli Carolra és Darylre fókuszáló széria, vagy a frissen bejelentett Tales of the Walking Dead antológia.

Hirdetés
 

A szám szerint negyedik spin-off sorozat a bejelentés szerint már jól ismert és vadonatúj szereplők történeit fogja elmesélni antológia formában. A széria showrunneri feladatait a korábban az anya sorozaton valamint a Fear the Walking Deaden íróként és producerként is dolgozó Channing Powell kapta, aki a egész franchise-t felügyelő Scott M. Gimple mellett fogja egyengetni az egyelőre hat epizódos berendelést kapott sorozatot.

Dan McDermott az AMC Networks és az AMC Studios saját gyártású tartalmakért felelős igazgatója szerint az antológia formátum remek lehetőséget nyújt majd számukra ahhoz, hogy egyszerre kedvezzenek a régi és az újonnan becsatlakozó nézőknek is, különösképpen azoknak, akik valamelyik streamingszolgáltatáson keresztül követik a The Walking Dead epizódjait. A széria a tervek szerint valamikor 2022-ben kerül bemutatásra, ám arról egyelőre nem esett szó, hogy erre vajon még a The Walking Dead fináléja előtt sor fog-e kerülni. 

Ti örültök neki, hogy ismét egy újabb néznivalóval bővül a The Walking Dead univerzuma?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.