Hirdetés

Újabb TV Spot-on a Mad Max: A harag útja

|

Hirdetés

Újabb, rendkívül hangulatos kedvcsináló érkezett a psoztapokaliptikus jövőben zajló csatározáshoz. Messze van még május 21, amikor is bemutatják az eredeti trilógiát is jegyző George Miller Mad Max: A harag útja című filmjét, de (benzin)éhségünket csillapítandó, itt van egy újabb, rendkívül zúzós TV Spot, a holnap debütáló, vadonatúj előzetes előtt. Csak nehogy a premierig ellőjék az egész filmet. Max szerepét Mel Gibson után a nem kevésbé zseniális Tom Hardy örökölte (akinek mindössze 16 sornyi szövege lesz az egész filmben), valamint ott lesz a kopaszra borotvált Charlize  Theron, és az ezúttal szintén tarfejű, kellően zakkant figurát hozó Nicholas Hoult is. https://www.youtube.com/watch?v=-Rq66CBhrEM    

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.