Hirdetés

Újabb TV Spotot kapott a Star Wars: Az ébredő Erő (Frissítve)

|

Hirdetés

Varázslatos jelenetek, szemkápráztató mozzanatok, minden eddigit felülmúló izgalom... na jó, nem fogjuk szépíteni, az új Star Wars: Az ébredő Erő TV Spotban mindegyiket megtaláljátok, viszont nem könnyű benne olyan jelenetet találni, amit eddig nem láttunk. Persze 16 másodpercben elég nehéz is lenne sok mindent ellőni, de legalább Chewie hallatja a hangját kicsit, kedvcsinálónak az sem utolsó: Frissítés: időközben jött egy újabb spot is. Frissítés #2: És még egy érkezett. https://www.youtube.com/watch?v=8rF8G5m6_E4 https://www.youtube.com/watch?v=W6HN9soeGa8 https://www.youtube.com/watch?v=tf_C2dXmIJE A Star Wars: Az ébredő Erő hazai megjelenése december 18., de ezt már álmából felkeltve is fújja mindenki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.