Hirdetés

Újabb videón a Star Wars - Az ébredő Erő

|

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm nap mint nap emlékeztetni próbál minket a Star Wars - Az ébredő Erő közelgő premierjére, nem mintha ez annyira nehezen menne a tárcánkban összegyűrt, előre megvásárolt jegyek tudatában. Most azonban egy TV Spot helyett egy kis színfalak mögé betekintő videót kapunk, amelyben a George Lucas teremtette világ örökségéről nyilatkoznak a készítők (még Mark Hamill is!!!), és igencsak megmosolyogtató egyben átérezhető, ahogy John Boyega az állát keresi az Ezeréves Sólyom élethű mása előtt, vagy autogramot kér Harrison Fordtól. Persze ettől csak még inkább kínkeservesebb a várakozás, de valóban itt vagyunk már a finishben, ráadásul már maga Lucas is látta a kész művet és tetszett neki. Hogy ez bizakodásra, vagy aggodalomra ad okot, azt mindenki döntse el maga. https://www.youtube.com/watch?v=P7xZV_26VYU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.