Hirdetés

Újabb visszatérők az X-Men: Apokalipszisben és A függetlenség napjában

|

Hirdetés

Idén a Universal nem aprózza el a sikereit A szürke ötven árnyalatával és a már milliárdosok klubját erősítő Halálos iramban 7-el (és hol vannak még a Minyonok?!), jövőre pedig a 20th Century Fox bizakodhat hasonló évben, amikor is ismét összecsap a mutáns haddelhad legnagyobb nemezisükkel az X-Men: Apokalipszisben, majd ismét visszatérnek az idegenek egy pár harmadik típusú pofonért A függetlenség napja folytatásában, amennyiben nem rendelkeznek megfelelő vírusírtóval. Most a két film szereposztását illetően újabb megerősítések történtek. Az egyik, hogy Lucas Till is visszatér Havoc bőrébe a mutánsmoziban, amit a rendező Bryan Singer erősített meg twitter bejegyzésében. A szerepe már csak azért is indokolt, mert (icipici SPOILER annak, aki még nem látta) Az elsők fiatal mutánsai Az eljövendő múlt napjaiban taglaltak szerint mind Bolivar Trusk kísérleteinek áldozataivá lettek, kivétel a Vietnamot is megjárt Alexander Summerst, aki kishíján maga is csatlakozott egykori barátaihoz. Ami miatt azonban fontos lehet a szerepe, az Scott, a későbbi Küklopsz karaktere, akit a hiper tehetséges Tye Sheridan (Joe) kelt majd életre, és aki a képregényekben Alex testvére (a történet szerinti jelentős korkülönbség miatt ez viszont változhat). Ez csak mégjobban alátámasztja azt a koncepciómat, hogy a családi kötelékek rendkívül erősek lesznek az Apokalipszis (a Star Wars VII. vagány pilótája, Oscar Isaac) elleni harcban, hiszen az előző részben belebegtetett apa-fia szál Magneto (Michael Fassbender) és Higanyszál (Evan Peters) között most nyílván nem merül ki egy kis utalásban, és vélhetően így lesz ez Mystique (Jennifer Lawrencwe) és Árnyék (Kody Smith-McPhee) esetében is, hiszen a képregényfüzetekben köztük is vérkötelék van. Ami pedig A függetlenség napja 2-t illeti. Eddig csak pletykálták, most már viszont hivatalos, hogy Bill Pullman is visszatér Thomas J. Whitmore bőrében, amit a rendező, Roland Emmerich szintén a twitteren jelentett be. Ez eddig nem nagy szám, viszont az eredeti szereplőgárdából többen is visszatérnek még, és egyikőjük sem Will Smith (ő most úgyis az Öngyilkos Osztaggal lesz elfoglalva). Az egyik a Jeff Goldblum apját alakító Judd Hirsch (akit a magyar változatban az eredeti filmhez és a Gyilkos számokhoz hasonlóan vélhetően megint Székhelyi József szólaltat majd meg), az igazi érdekesség viszont az, hogy az 51-es körzet zakkant - majd kinyírt(?) - tudósa, Dr. Brakish Okun is visszatér Brent Spiner (Trekkie-knek csak Mr. Data) megformálásában, ahogy Vivica A. Fox is a Smith alakította Steven Hiller feleségeként. Liam Hemsworth szerepéről pedig kiderült, hogy az eredeti pletykák szerint nem Whitmore elnök fiát játssza majd, minekután a karakternek az első részben még lánya volt, hanem a vejét, így pedig máris más a leányzó fekvése (*rossz hasonlat). A két film alig egy hónapos eltéréssel kerül majd a mozikba: az X-Men - Apokalipszis 2016 május 27.-én, A függetlenség napja pedig június 24.-én támadja be a vásznakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.