Hirdetés

Újjáéledt a Zorro posztapokaliptikus rebootjának terve

|

Hirdetés

Már több, mint egy év telt el azóta, hogy utoljára hallottunk a Zorro rebootjáról, azaz a Zorro Reborn-ról. Annyiban módosult az eddigi ötlet, hogy nem Batman-szerű, hanem inkább posztapokalitpikus jelleget ölt majd. Jövőre már forgatják is. A film a nem túl távoli jövőben fog játszódni, ahol legendás hősünk, Zorro a posztapokaliptikus senki földjén próbálja majd megleckéztetni a helyi zsarnokokat. A filmtervet már évek óta dédelgette a 20th Century Fox, melynek forgatókönyvét Glenn Gers, Lee Shipman, és Brian McGreevy jegyzi, főszerepre pedig Gael Garcia Bernalt szánta. Eddig is lehetett tudni, hogy sötétebb tónust vesz fel a film, mint a legutóbbi verzió, melyben Hopkins, majd Banderas öltötte fel a fekete maszkot. Akkor még úgy tűnt, hogy a Sötét lovag stílusát fogja követni, de ezen most variáltak egyet, és nagyon valószínű, hogy ezúttal a Mad Max: A harag útja ihlette a kontextus megváltozását. Minden jel arra mutat, hogy ez is marad a végleges verzió, ugyanis bejelentette a stúdió, hogy 2016 márciusában már el is kezdődik a forgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.