Hirdetés

Újra mozikba kerül a Total Recall - Az emlékmás

|

Paul Verhoeven 1990-es klasszikusát felújított változatban láthatjuk nagy vásznon, de csak limitált ideig.

Hirdetés

A Pannonia Entertainment már több filmklasszikust is visszahozott a mozikba átmenetileg, ilyen volt többek között a Terminátor 2, a Macskafogó, A dolog, a Kelly hősei és a Vuk is. Most éppen a Philip K. Dick novellájából készült kultikus sci-fi, a Paul Verhoeven (Robotzsaru, Elemi ösztön, Csillagközi invázió) által rendezett Total Recall - Az emlékmás támad fel.

Hirdetés

A film 30. évfordulójának tiszteletére digitálisan restaurált, 4K HDR minőségű képpel és az eredeti magyar szinkronnal láthatjuk majd ismét, amint Doug Quaid (Arnold Schwarzenegger) emlékeit teljesen összekuszálják, majd ráébred, hogy ki is ő valójában és a Marsra utazik. A rajongók október 15-től tekinthetik meg az Arnold Schwarzenegger, Sharon Stone és Michael Ironside főszereplésével készült A Total Recall - Az emlékmást, kizárólag a Corvin moziban. 

Ti meg fogjátok nézni a felújított változatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.