Hirdetés

Újra együtt a nagy csapat - Joe Pesci csatlakozott a The Irishman stábjához

|

Rég láttunk, öreg cimbora!

Hirdetés

Martin Scorsese következő filmje több szempontból is egyedülálló és izgalmas lesz az alkotó filmográfiájának egészét nézve. Egy részről, újra együtt forgat Robert De Niro-val. Más részről, a főszereplőket digitálisan megfiatalítva fogjuk látni a film egy részében, ami ugyan egy Star Wars esetében egészen hajmeresztő (akarom mondani: bicskanyitogató) tud lenni, egy olyan kaliberű direktor esetében azonban felmerülhet a gyanú, hogy értőbb módon fogja ezt alkalmazni. Ja és még valami, ami miatt most már tényleg nagyon várjuk a The Irishman-t: Joe Pesci-t megnyerte magának a főszereplők közé. 

Hirdetés

A színész már több ízben dolgozott együtt a legendás direktorral. Először 1980-ban a Dühöngő bika című filmben játszott (ott is De Niróval közösen, ő formálta meg a főhős testvérét), majd az 1990-es Nagymenőkben (szintén De Niróval kollaborált), később pedig 1995-ben lépett kamera elé a direktor kedvéért a Casino című filmben (mondanom sem kell, már megint ott volt mellette a sokat emlegetett színész), hogy az impulzív, erőszakos Nicky Santorót rendkívül emlékezetesen vászonra fesse. Nem kell tehát nagyon hangsúlyozni azt, hogy hármójuk újbóli egymásra találása potenciálisan az év egyik legszebb reunion-ja lehet. 

Pedig a színész a hírek szerint nem egyszer nemet mondott a rendező felkérésére (ismeretlen okokból) és többszöri unszolásra bólintott csak rá a szerepre. Egyéb híresztelések azt is tartják, hogy egy másik zseniális aktor, Harvey Keitel is szerepet kap a filmben, de hivatalosan nincs megerősítve, szóval őt illetően semmi nem biztos. 

A The Irishman-t 2018-ban vagy 2019-ben nézhetjük majd, a sztori pedig Jimmy Hoffa eltűnésének körülményeit és következményeit fogja boncolgatni. Elvileg Al Pacino lesz Hoffa, míg De Niro a címszereplőt, azaz Frank Sheeran-t formálja meg, Pesci pedig egy pennsylvaniai bandavezért, Russell Bufalinót alakítja majd. A rendező a Netflix-szel közösen készíti filmjét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.