Hirdetés

Újra együtt a Sokkal több mint testőr duója a folytatás legfrissebb előzetesében

|

Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson hamarosan visszatér, hogy megnevettesse a nagyérdeműt.

Hirdetés

Múlt hónapban nézhettünk bele először a 2017-es akció-vígjáték, a Sokkal több mint testőr folytatásába, most pedig egy vadonatúj kedvcsináló rántja össze a bagázst. Az első felvonás ugyan elég vegyes fogadtatásban részesült, de a nézők többnyire szerették, bár Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson párosát elég nehéz is lett volna nem kedvelni.

Hirdetés

A közelgő folytatásban Reynolds figuráját, Michael Bryce-t visszahúzzák a testőrködés világába, aki a Samuel L. Jackson által alakított Darius Kincaiddel kerül egy újabb veszedelmes küldetés közepébe. A cselekményt tovább bonyolítja, hogy Darius felesége, Sonia is belecsöppen a történések sűrűjébe, akit az első részhez hasonlóan újfent Salma Hayek formálja meg. Többen is visszatérnek egyébként a folytatásban, de új nevekkel is erősít a széria, többek között Antonia Banderas és Morgan Freeman is feltűnik majd Patrick Hughes filmjében.

A Sokkal több mint testőr 2. eredetileg már tavaly augusztusban a mozikba került volna, ám végül egészen mostanáig csúsztatták a filmet a járványhelyzet miatt. Az akció-vígjáték végül június 17-én debütál a nagyvásznon.

Nektek hogy tetszett az első rész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.