Hirdetés

Újra együtt szerepelhet Chris Evans és Scarlett Johansson

|

Az Apple Studios és a Skydance Ghosted címre hallgató projektjében láthatjuk őket viszont.

Hirdetés

Több, mint két év eltelt már a 2019-es Bosszúállók: Végjáték óta, amikor Scarlett Johanssont és Chris Evanst utoljára láthattuk együtt vásznon. A Deadline értesülései szerint azonban ismét együtt fog játszani a páros, mégpedig az Apple Studios és a Skydance közös romantikus kalandfilmjében, a Ghostedban.

Hirdetés

Sok információnk még egyelőre nincs a projektről, de azt már tudjuk, hogy az a Dexter Fletcher fogja rendezni, akinek például a Rocketmant és az Eddie, a sast köszönhetjük. A forgatókönyvért a Deadpool és a Zombieland szkriptíró-párosa, Paul Wernick és Rhett Reese felelnek. Bár a film témáját és a cselekményt homály fedi, egyes pletykák szerint az 1984-es A smaragd románcára fog a Ghosted hajazni. A producerek között lesz Evans, Reese és Wernick, de ott lesz a Skydance-től David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger. 

A főszereplő színészduó már az MCU-filmek előtt is szerepelt a 2004-es Halálbiztos vizsgában és a 2007-es Egy bébiszitter naplójában. Johanssont nemrégiben a Fekete Özvegyben láthattuk, és jelenleg Wes Andersonnal forgat Spanyolországban. Evansszel hamarosan egy Russo-fivérek által rendezett Netflix-akcióban, a The Gray Man-ben találkozhatunk, továbbá Adam McKay sci-fi-vígjátékában, a Don't Look Upban.  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.