Hirdetés

Újra moziba kerül A dolog, nézd meg velünk! (Lezárva)

|

A Pólus Mozi filmklubja több klasszikust is visszahoz egy alkalom erejéig, velünk beülhettek az egyikre.

Hirdetés

A Pólus Mozi sem szeretne kimaradni az országszerte újraindult mozizásból és olyan kultikus műveket tűz műsorra július 9. és 15. között egy-egy alkalommal, mint a Terminátor 2. - Az ítélet napja, a Volt egyszer egy vadnyugat, az Apokalipszis most, A Keresztapa 2., a Vissza a jövőbe 2-3 és A dolog. A filmeket a nagyteremben, 120 m2-es mozivásznon vetítik.

Hirdetés

Ha a kánikulából kiszakadva szeretnétek kicsit borzongani és nagyvásznon látni egy klasszikus horrort, akkor tartsatok velünk! A Puliwood és a Pólus Mozi együttműködésének köszönhetően öt páros belépő talál gazdára az 1982-es, John Carpenter rendezésében és Kurt Russell főszereplésével készült A dolog egyszeri vetítésére azok között, akik július 8, szerda reggelig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

A film alapján mi bizonyul a leghatásosabb fegyvernek a "dolog" ellen?

a, fejsze
b, helikopter propeller 
c, lángszóró

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Dolog" tárggyal. A vetítés 2020. július 9-én, csütörtökön este lesz a Pólus Moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.