Hirdetés

Újra mozikba kerül a Volt egyszer egy vadnyugat

|

Hirdetés

Az Alien-filmek, a Halloween, az Egy nehéz nap éjszakája, a 2001: Űrodüsszeia, a Die Hard és a hamarosan megjelenő Harcosok klubja után a Pannonia Entertainment újabb klasszikust porol le és küldd a mozikba, sőt nem is klasszikusról, hanem egyenesen egy mesterműről, a filmtörténelem egyik meghatározó darabjáról van szó: ismét műsorra kerül a Volt egyszer egy vadnyugat! Sergio Leone kultikus westernjét Ennio Morricone zseniális dallamaival és a legendás Charles Bronson-Henry Fonda duóval senkinek sem szabad kihagynia és szeptember 17-től bárki újra (vagy először) átadhatja magát ennek a páratlan élménynek, ugyanis a Pannonia digitálisan felújított hanggal, vágatlan verzióban, magyar felirattal, 4K-s kópiáról küldi a nagyvászonra országszerte (a mozik pontos listája később kerül közlésre). Forrás: AeonFlux

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.