Hirdetés

Újra mozikba kerülhet a Top Gun

|

Tony Scott 1986-ban kiadott klasszikusát a mai napig rengetegen választják szórakozásuk tárgyának, talán ezért is gondolták úgy az illetékesek, hogy kisajtolják még belőle, amit lehet.

Hirdetés

Ugyanis, a legfrissebb értesülések szerint a Top Gun-t átkonvertálják 3D-be és újra mozikba küldik, akár már 2012 első felében. Felmerülhet mindenkiben a kérdés, hogy mi szükség van minderre, de nyilván rengetegen lesznek olyanok is, akik elvándorolnak a 3D-s verzióra a régi emlékek felelevenítéséért. S hogy miért volt lényeges akkoriban a Top Gun? Lényegében ez indította el Tony Scott és Tom Cruise karrierjét is. Vicces, hogy Magyarországra csak 1991. január harmadikán jutott el... Ti mit szóltok hozzá, kell nekünk egy átkonvertált Top Gun ezerszokszáz forintért?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.