Hirdetés

Újra mozikban a Harcosok Klubja

|

Hirdetés

Ugyan a Harcosok Klubja első számú szabálya, hogy a Klubról soha, senkivel sem beszélünk, ezt Tyler Durden haragját figyelembe véve sem tarthatjuk titokban. A Pannónia Szolgáltató Kft. jóvoltából, akik az elmúlt időszakban ismét vászonra tűzték az Alient és az Alienst, az Űrodüsszeiát és most a Die Hardot is, június 18.-ától eredeti nyelven és szinkronnal ismét mozikba küldik David Fincher kultklasszikusát Brad Pittel, Edward Nortonnal és Helena Bonham Carterrel a főszerepben. Szóval, ha már itt tartunk, mégis csak beszéljünk róla, hogy kinek, mit jelent a Harcosok Klubja, milyen körülmények között találkozott vele?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.