Hirdetés

Újra mozivászonra kerül a Gyalog galopp

|

Hirdetés

A Pannonia Entertainment több mint egy éve zajló kultfilm-mozibemutató sorozatának keretében számos műfajt érintettek már a sci-fi-től és horrortól kezdve (Alien, Aliens, Halloween, 2001: Űrodüsszeia), az akciófilmeken és drámákon át (Die Hard, Harcosok klubja) a westernig (Volt egyszer egy vadnyugat) bezárólag, most azonban valami egészen különlegessel készülnek: elhozzák a mozikba a Gyalog galopp című klasszikust! A Monty Python legendás filmje, a Gyalog galopp (Monty Python and the Holy Grail) digitálisan felújított változatban kerül bemutatásra, amelyet a restaurált képpel, de az eredeti magyar szinkronnal vetítenek a mozik, 2016. január 21-től. A film Budapesten kizárólag a Corvin moziban látható, emellett országszerte számos további helyszínen, a megyeszékhelyek többségén vetítik majd. https://www.youtube.com/watch?v=FUMmtIgOUNA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.