Hirdetés

Újra nekifutnak a Power Rangers adaptálásának, már a rendező és a forgatókönyvíró is megvan

|

Most már nem csak egy egyszerű film készül.

Hirdetés

Legutóbb 2017-ben jelentkezett mozifilmmel a Power Rangers-franchise, ami bár sokakat kellemes meglepetésként ért, kritikában és bevételben is alulteljesített, ami megpecsételte a potenciális folytatásokat. Mindazonáltal a stúdió nem adta fel, és hamarosan ismét újabb változattal jelentkezhet a Power Rangers, melyhez már a kreatív stábot is sikerült összeállítani.

Hirdetés

A Hasbro és az eOne nevű produkciós cég egy több platformot átívelő moziverzumot szeretne megteremteni, amit A ki***tt világ vége és az Ez így nem OK executive producere, valamint a két sorozat több epizódjának rendezője, Jonathan Entwistle felügyel majd.

Az első állomás egy újabb mozifilm lesz a Rangerekkel, amit maga Entwistle rendezhet, és most már az is ismeretes, hogy a forgatókönyvét Bryan Edward Hill fogja írni. Utóbbi az HBO Max Titánok című sorozatának társproducere, de dolgozott például Marvel, DC, Top Cow, Boom és Vertigo képregényeken is az elmúlt években. Jelenleg a Black című adaptáción dolgozik a Studios 8 és a Warner Bros. megbízásából.

A Power Rangers filmes és tévés jövőjének újraálmodásáról egyelőre nagyjából ennyit lehet tudni, bár korábban már olvashattuk olyan híreszteléseket is, miszerint a tervezett reboot ezúttal a kilencvenes években játszódhat. Az mindenesetre biztos, hogy a Hasbro továbbviszi a filmes vonalat, remélhetőleg most nagyobb sikerrel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.