Hirdetés

Újra összegyűlt a Hannibal-sorozat stábja

|

Habár csak egy podcast erejéig, de ennek hatására ismét feléledtek a folytatással kapcsolatos spekulációk, amelyben a csapat összes tagja továbbra is szívesen benne lenne.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy csak három évadot élt meg az NBC-n futó Hannibal-sorozat, a minőségre sosem volt panasz, hiszen egy országos csatornán ritkán látott színvonallal és egy újfajta megközelítésben láthattuk a hírhedt sorozatgyilkos, Hannibal Lecter, valamint Will Graham nyomozó kapcsolatát, mindezt Mads Mikkelsen és Hugh Dancy zseniális alakításában. 

Hirdetés

A csapat pedig nemrég újra összeállt egy online kerekasztal-beszélgetésre, amelyen minden fontosabb tag, úgy mint Mikkelsen, Dancy, Gillian Anderson, Caroline Dhavernas, valamint maga a széria készítője, Bryan Fuller is tiszteletét tette, hogy beszélgessenek egy jót. És ha már így virtuálisan összeültek, természetesen szóba került a 2015-ös kasza óta folyamatosan szóbeszéd tárgyát képező esetleges új évad lehetősége is.

Mint az kiderült, a negyedik szezonnal kapcsolatban továbbra sincs semmilyen konkrét megállapodás vagy előrelépés, de Fullernek lennének ötletei a folytatással kapcsolatban, és optimistán áll annak a lehetőségéhez, hogy egyszer A bárányok hallgatnak történetét is adaptálhassa a képernyőkre:

Nagyon érdekes lenne látni, hogy mi történne a sorozattal, ha elkészülne egy folytatás. Esetleg egy minisorozat formájában, aminek A bárányok hallgatnak lenne a központi témája. Azt imádnám. Persze semmi konkrét előrelépés nincs ez ügyben. De az a nagyszerű ebben az egészben, hogy eltelhet öt, hat, hét év is, a csapatot akkor is ugyanúgy érdekelni fogja a visszatérés. És tényleg, teljen el akármennyi idő, mi abban az időben vesszük majd fel a fonalat, és alkalmazkodni fogunk az adott helyzethez.

A rajongók számára további jó hírt jelenthet, hogy az NBC csak a széria forgalmazási, illetve licencjogaiért fizetett, a gyártó végig a Gaumont International Television volt. Ez pedig azt is jelenti, hogy az elkaszálása sosem jelentett a klasszikus értelemben vett kaszát, emiatt bizakodnak 2015 óta folyamatosan a rajongók, hogy bármikor elkészülhet egy új évad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.