Hirdetés

Újraírják a G.I. Joe 3 forgatókönyvét

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Paramount Pictures nem volt megelégedve a G.I. Joe 3 forgatókönyvével, amelyet Jonathan Lemkin (Az ördög ügyvédje, Orvlövész) készített még tavaly júliusban, mivel a The Hollywood Reporter szerint felbérelték Aaron Berget, hogy írjon egy új szkriptet és a januárban csatlakozott D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem, A negyedik) végre elkezdhesse a forgatást. A 2013-as G.I. Joe - Megtorlás folytatása a korábbi hírek szerint Dwayne Johnson karakterére, Barikádra (Roadblock) koncentrálhat, de az új rendezővel és íróval lehetséges, hogy teljesen más irányba indul el a projekt, így azt sem tudjuk, hogy a korábbi részekből visszatér-e valaki az ismerős arcok (Johnson, Channing Tatum, Bruce Willis, Adrianne Palicki, Ray Park, Marlon Wayans) közül. Korábban még 2016-ot pletykáltak, de egyelőre nincs hivatalos információ róla. Az biztosra vehető, hogy a G.I. Joe 3 a Paramountnál készül el Lorenzo di Bonaventura produceri támogatásával. Korábban egyébként Martin Campbell (Casino Royale, Zorro legendája, Zöld lámpás) is szóba került a rendezés kapcsán, de végül Caruso lett a befutó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.