Hirdetés

Pókember elképesztő kalandjai - Traileren a 4. évad

|

Hirdetés

Bemutatták a Marvels Ultimate Spider-Man vs. The Sinister Six című animációs sorozat (hazánkban Pókember elképesztő kalandjai címmel fut) negyedik évadának trailerét, amelynek első epizódja, a "Spideys Wost Nightmare" a Disney XD csatornán debütál majd február 21-én és roppantul izgalmasnak ígérkezik a számos különböző Pókarc miatt. Az animációs széria negyedik szezonjának sztorija szerint ugyanis Pókember rájön, hogy a legnagyobb ellenségei - Doctor Octopus, a Hydra és az új Sinister Six - együtt munkálkodnak azon, hogy elpusztítsák őt és a S.H.I.E.L.D.-et, ezért összeáll néhány hozzá hasonló karakterrel (Miles Morales, Venom, Iron Spider és a titokzatos Scarlet Spider), hogy minden erejüket igénybe véve legyőzzék ezt a fenyegetést. Mielőtt továbbmennénk a stábra, nézzétek meg az első epizód trailerét: https://www.youtube.com/watch?v=IYJNIj4s2SY A Marvels Ultimate Spider-Man vs. The Sinister Six szinkronhangjai között fellelhető Drake Bell (Pókember elképesztő kalandjai, Drake és Josh), mint Peter Parker, Chi McBride (Hawaii Five-0, Pókember elképesztő kalandjai), mint Nick Fury, Steven Weber (A színfalak mögött, Wings, Helix), mint Norman Osborn, Greg Cipes (Tini Nindzsa Teknőcök, Tini titánok, harcra fel!, Pókember elképesztő kalandjai, Ben 10: Omniverzum), mint Danny Rand, Ogie Banks (Superman szemben az Elitekkel), mint Luke Cage, Misty Lee, mint May néni és Stan Lee, mint Stan the Janitor. Az animációs sorozatért Alex Soto (Tini titánok, Pókember elképesztő kalandjai) felel, a sztoriról pedig Kevin Burke (A Föld legnagyobb hősei, Pókember elképesztő kalandjai, Bosszúállók újra együtt, Taini Nindzsa Teknőcök) és Doc Wyatt gondoskodnak. Nektek egyelőre hogy tetszik a Pókember elképesztő kalandjai 4. évadának nyitánya?

Ultimate-Spider-Man-vs-the-Sinister-6-600x919
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.