Hirdetés

Uma Thurman bánja, hogy anno nemet mondott a Gyűrűk Urára

|

A színésznő lehetett volna Tolkien világának Éowynja.

Hirdetés

Az Emmy-díjas humorista, Stephen Colbert esti showjában vendégeskedett hétfőn Uma Thurman, aki elárulta a nézőknek, hogy 2001 táján ő volt az elsődleges jelölt a Gyűrűk Ura rohani nemesasszonyának, Éowyn megformálására. A szerep, ami végül Miranda Otto-t illette meg, lehetősége adott volna Thurmannek arra, hogy ő legyen a legendás trilógia kevés női szereplőinek egyike, aki a cselekmény során visszafogott hölgyből igazi amazonná vált.

Hirdetés

"Életem egyik legrosszabb döntése volt [visszautasítani a szerepet]." -árulta el Thurman. Mindez még azelőtt történt, hogy a színésznő magára öltötte volna a Menyasszony szerepét Quentin Tarantino fantasztikus Kill Billjében. A Gyűrűk Ura amellett, hogy a filmtörténet egy kultikus részévé vált, a trilógia három felvonás összesen majdnem 3 milliárd dollárt kaszált, és 11 Oscar-díjat is bezsebelt a 30 jelölésből. Így hát nem csoda, hogy Thurman megbánta, hogy egykor visszautasította a részvételt Peter Jackson filmjeiben. 

A beszélgetésben egyébként szó esik még Thurman apjáról, gyermekeiről, arról, hogy hogyan vált Tarantino filmes múzsájává és mindarról a munkáról, amit az ikonikus szerepeibe fektetett. A színésznő emellett megosztott pár részletet titokzatos karakteréről, akit a Bravo! legújabb sorozatában, az Imposters-ben alakít majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.