Hirdetés

Uncharted: Drake’s Fortune - David O. Russell dobbantott (Update)

|

Fogalmam sincs hogyan fogadjam e megrázó hírt. Ha vele együtt távozik a projekt éléről Mark Wahlberg is, akkor üröm az örömben dologról beszélünk, ha nem, akkor továbbra is kétkedés.

Hirdetés

David O. Russell látványosan hagyta el az Uncharted: Drakes Fortune mozi rendezői székét és helyette inkább összehozza szintén Mark Wahlberg-gel a The Silver Linings Playbook-ot. a Deadline értesülései alapján elárulhatjuk, hogy a Sony sem ül a babérjain - azonban nyomban nekiálltak keresni egy új írót és rendezőt. Ha Russell már nem bábáskodik az Uncharted felett, több pletyka szerint is feltehetőleg Mark Wahlberg sem fog tovább maradni a stábban. Ha valóban így alakul, akkor számíthatunk arra, hogy Nathan Fillion talán még a stúdió szeme elé kerülhet, hiszen ő lenne a legmegfelelőbb választás Nathan Drake karakterére. De ki dirigálhatná le a játékadaptációt? Kövezzetek meg, de én eltudnám képzelni Gore Verbinski-t vagy Matthew Vaughn-t is...

Update: Időközben kiderült, hogy David O. Russel azért távozott az Uncharted mozi éléről, mert a stúdió nem volt megelégedve a forgatókönyvével. Behozott újabb szereplőket, részben megmásította Nathan Drake történetét és karakterét, ezért nem maradhatott, mivel a Sony kínosan szeretne ügyelni arra, hogy a játékhoz hű mozi készüljön. Hoppá! Van remény!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.