Hirdetés

Uncharted mozi: A rajongók kérdése - miért nem Nathan Fillion?

|

Emlékeztek még Nathan Fillion legutóbbi twitter kampányára, ahol azért gürizett, hogy ő legyen az Uncharted moziváltozat főszereplője, Nathan Drake? Nos, nem sikerült neki, a rajongók pedig számonkérést követelnek.

Hirdetés

Végül Mark Wahlberg lett a kiválasztott a rendező, David O. Russel által, akit most megkerestek a rajongók, és magyarázatot követeltek döntésére. Russel állítólag azt válaszolta, hogy tisztában van vele, hogy Fillion jobban hasonlít Drake-re és jobb választás lenne, de Mark Wahlberg-gel való kapcsolata pozitívabb, a stúdiónak is jók a tapasztalatai Marky Mark-kal, valamint a neve is nagyobb húzónév, mint Fillion-é. Nem véletlen a jó viszony, hiszen O. Russel jelenleg is Wahlberg-gel dolgozott együt a The Fighter kapcsát. Meghalt Mátyás, oda az igazság...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.