Hirdetés

Under the Skin - Scarlett Johansson szexi űrlényként

|

Abban minden férfi egyetérthet, hogy Scarlett kisasszony elsősorban nem a tehetsége miatt, sokkal inkább amiatt kapja szerepeit, hogy a hímnemű nézőket bevonzza a mozikba.

Hirdetés

Az Under the Skin-ben is érvényesül állításom, hiszen Scarlett nem mást alakít, mint egy szexi, de rendkívül veszélyes űrlényt. A forgatókönyvet Michael Faber regényéből Walter Campbell készítette, aki legelső írását teszi le az asztalra ezzel a filmmel. A sztoriban Scarlett karaktere stopposokat csábít el és rabol el, az áldozatokat pedig elviszi saját bolygójára, hogy fajtársaival együtt elfogyasszák őket, ugyanis ott az emberhús igazi unikumnak számít. A rendezést Jonathan Glazer-nek köszönhetjük, aki korábban a Szexi dög című filmet hozta össze 2000-ben. Az Under the Skin elméletileg még idén megjelenhet, de pontos dátum nem áll rendelkezésünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.