Hirdetés

Undercover Cop - Jason Segel komédiázik

|

Nem tehetek róla, képtelen vagyok elmenni megemlítés nélkül Jason Segel filmjei mellett, hiszen az Így jártam anyátokkal Marshall-ja rendkívül felkapott lett manapság!

Hirdetés

Az Undercover Cop című vígjátékban például egy 80-as évekbeli zsarut játszik majd a DreamWorks szerepeltetésében. A szóban forgó kopó beépül a New Jersey-i alvilágba, sajnos több részlet nem ismert a sztoriról, de a forgatókönyvet Jason A. Micallef (Butter) jegyzi, produceri téren Steven Zaillian (Schindler listája, Végveszélyben, Mission: Impossible, Hannibál, A tolmács) erősít, míg Gareth Basch exkluzív produceri jogait alkalmazza majd. Forgatási illetve premier dátumról nem szól a fáma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.