Hirdetés

Underworld - Továbbra is tervben a sorozat

|

Hirdetés

Len Wiseman, az Underworld rendezője még 2014 októberében jelentette be, hogy a vámpíros-vérfarkasos franchise két különböző folytatást is kap: egy mozifilmet és egy tévésorozatot. Az Underworld ötödik részét októberben már el is kezdték forgatni – amelyben Kate Beckinsale visszatér Selene szerepében, valamint Theo James és Tobias Menzies is feltűnik majd. A sorozatról azonban azóta sem lehetett hallani semmi érdemlegeset – egészen mostanáig. Wiseman jelenleg a Lucifer című sorozatát promózza, amely során rákérdeztek nála, mikor is kerülhet az Underworld a tévéképernyőkre.

„Igen, sok beszélgetésen és fejlesztésen vagyunk túl a sorozattal kapcsolatban. Tényleg nagyon alkalmas lesz a televízióra, főleg ha azt nézzük, hogyan illeszkednek majd bele a karakterek, ugyanakkor valami egészen új lesz. Ez egy nagyon vonzó lehetőség. Nem akarok dátumot mondani, mert még csak most fog a dolog kikristályosodni, és talán nem férnénk bele ebbe az időkeretbe, de mindenképpen gondolkodunk rajta.”
Az Underworld tévésorozatos folytatásáról nem sok mindent lehet tudni egyébként – még azt sem, hogy Kate Beckinsale szerepelne-e benne Selene-ként. Nem valószínű egyébként, hogy főszerepet vállalna benne, de van rá esély, hogy vendégszereplőként feltűnne. Elvileg a sorozat középpontjában a vérfarkasok és a vámpírok közötti háború eseményei állnának, de nincs letisztázva, hogy időben hol lehet majd elhelyezni a franchise-ban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.