Hirdetés

Underworld 4 - Alcím és premier

|

A Sony Pictures örömmel és dagadó mellkassal jelentette be az Underworld negyedik részének hivatalos alcímét és várható megjelenési dátumát, ami nincs túl távol, de túl közel se.

Hirdetés

Mi továbbra is Underworld 4 megszólítással beszélünk róla, de ezek után ha azt halljátok, hogy Underworld: Awakening, ne ijedjetek meg: csak a Sony adott a negyedik résznek hivatalos alcímet. Az újítások sora ezzel nem ért véget, ugyanis kitűzték a film jelenlegi premierdátumát is, ami 2012. január huszadikára esik éppen. Az Underworld: Awakening-ben Kate Beckinsale és karaktere, Selene újra visszatér, de vele tart Michael Ealy (Hét élet, Tökéletes bűnözők, Halálosabb Iramban) is. "A történet szerint Selene már 15 éve mesterséges kómában van, ám amikor felébred, akkor hatalmas felfedezést tesz: van egy 14 éves lánya, aki félig vámpír, félig pedig vérfarkas. A fiatal lány jelenthetné a tökéletes fegyvert a vérfarkasok számára, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy elfogják Selene gyermekét, hogy a saját hasznukra tudják fordítani képességeit."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.