Hirdetés

Underworld 4: Az ébredés - Fagyos Selene

|

Hazánkban január 26-án mutatják be az Underworld negyedik, Az ébredés alcímű epizódját, a legújabb anyag pedig magát Selene-t reklámozza, ahogyan az összes eddigi is.

Hirdetés

Igazán ízéses ez a fenti banner, úgy tűnik a hozzáértők minden filmnél tudják, hogyan vonják magukra az ember figyelmét. Az Underworld 4: Az ébredés történetében Selene 12 éves kómából ébred fel, amikor rá kell döbbennie, hogy már nem csak magát kell megvédenie a rá támadó ellenségektől, hanem kislányát is, aki félig vámpír félig pedig vérfarkas. Mindkét fél számára hatalmas fegyver lehetne a lány, ám ez csak a konfliktus egyik fele: már az emberek is tudnak mindkét faj létezéséről, és minden lehető módon próbálják kiírtani a gyilkolásra szomjas lényeket. Len Wiseman negyedszerre is megmutatja mitől döglik a vérfarkas... vagyis a légy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.