Hirdetés

Kate Backinsale újra akcióba lép az Underworld: Blood Wars első előzetésében

|

Végre itt van az Underworld: Blood Wars első trailere!

Hirdetés

Négy film alatt rengeteg történetet halmozott fel az Underworld franchise, ezért nem is tudnánk pontosan megmondani, hogy mire számíthatunk az ötödiktől, de az első előzetes tanulsága szerint a vámpírok és vérfarkasok háborúzása továbbra is biztos pont marad. Van itt jó sok repdeső fegyver, kék szemek és tonnányi CGI harcjelenet, amik igazság szerint lehet jót fognak tenni a Blood Wars-nak, hiszen a korábbi filmeknek sem a háttértörténetükben rejlett az erejük.

Hirdetés

Az Underworld legújabb részét egy női rendező, Anna Foerster dirigálta. A főszerepet alakító Kate Beckinsale mellett visszatér Charles Dance, mint Thomas, aki nem csupán vámpír, de Selene szövetségesének, David-nek (Theo James) is az apja. Újként csatlakozik Tobias Menzies, mint Marius, "egy félelmetes új Lycan vezető", és Lara Pulver, aki "egy hevesen ambiciózus vámpírt", Semira-t alakítja. A további szereplők között megtalálható James Faulkner, Peter Andersson, Bradley James, Daisy Head és Clementine Nicholson.

Az Underworld: Blood Wars 2017. január 6-án érkezik a mozikba. Az előzetes mellé egy új videó is érkezett, amelyben Kate Backinsale válaszolt rajongói kérdésekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.