Hirdetés

Unikornisnak öltözve énekelt Ryan Reynolds egy koreai műsorban

|

A színész szerencsére sem az életet sem pedig a Deadpool 2 népszerűsítését nem veszi túl komolyan és most egy egészen új szintre szökött az agyamentség.

Hirdetés

A Deadpool 2 napokon belül a mozikba kerül Ryan Reynolds pedig lassan a népszerűsítési túra végére ér. A színész legutóbb Dél-Koreában járt, ahol emlékezetes előadást tartott a helyieknek. Reynolds a King of Masked Singer című műsorban bukkant fel, ahol egy unikornis jelmezben állt ki a nagyközönség elé, hogy elénekelje a "Tomorrow" című dalt az Annie musicalből.

Hirdetés

A közönséget már így, maszkkal lefedve is sikerült megnyernie magának, de mikor felfedte kilétét akkor végleg lekenyerezte őket. Reynolds biztosan számos koreait győzőtt meg előadásával arról, hogy érdemes lesz befizetni a Deadpool 2-re, amely körül már most pozitív a visszhang.

Nem ez az egyetlen Deadpoolos hírünk azonban mára. A nagyszájú zsoldos rengeteg mindent megengedhet magának, de vannak azért olyan dolgok, amit a nézők gyomra már nem tud tolerálni. Így történhetett az, hogy egy durva stáblistás jelenet, amiben Deadpool visszautazik az időben, hogy még baba korában végezzen Hitlerrel nem került be a filmbe.

Reynoldsék ügyesen lavíroznak a "vicces" és a "már túl sok" határain, de ez a jelenet mindenképpen az utóbbi kategóriába esett a tesztközönségeknél. Nem is csoda, hiszen a leírás szerint az A. Hitler névtáblával ellátott bölcsőben síró babát Deadpool elkezdi fojtogatni, majd a kamera Hitler nézetéből mutatja meg ahogyan kiszorítják belőle a szuszt. Ez még leírva is durván hangzik szóval nem csoda, hogy ezt a jelenetet inkább kihagyták a filmből.

Viszont nagyon sok más benne maradt köztük sokak szerint a stáblistás jelenetek történetének egyik legjobbika is. A Deadpool 2 2018.05.17-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.