Hirdetés

A Universal 2020-ra csúsztatta a Halálos iramban 9-et

|

A következő családi találkozó még várat magára.

Hirdetés

A Universal Pictures ma bejelentette, hogy a Halálos iramban 9-et egy évvel később küldi mozikba a tervezettnél. Így az eredetileg 2019. április 19-re kitőzött premierdátum 2020. április 10-re módosult. Valahogy azért csak sikerül kivárnunk ezt a három évet, hiszen idén tavasszal már kaptunk egy új Halálos iramban mozit. Az a film 1,2 milliárd dollárt termelt világszerte, így csöppet sem meglepő, hogy a stúdió folytatni kívánja a sorozatot. A csúsztatás okára van is egy jó tippünk: régóta szóban forog már egy spin-off, ami Dwayne "The Rock" Johnson karakterét, Hobbsot állítaná a főszerepbe. Elképzelhető, hogy ennek szeretnének teret adni a Universalnál és ezért érkezik később a 9. rész.

Hirdetés

Egyelőre megerősíteni ezt nem tudjuk, de ha valóban így van, akkor valószínűleg hamarosan a bejelentés is megérkezik majd. A Halálos iramban sokadik folytatásának megpiszkálásán kívül a Trollok 2 bemutatóját is előrébb hozta a stúdió (ugyanis ennek az eredeti helyére került a Halálos irmaban 9) és így már 2020. február 14-én lehet majd becsődíteni a gyerkőcöket a mozikba.

A Shrek alkotóinak filmjében Anna Kendrick és Justin Timberlake visszatérnek a főszerepekben, míg a rendezést ismét Walt Dohrn végzi Gina Shay produceri segítsége mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.