Hirdetés

Universal Pictures - Premierdátumok

|

Két általatok is ismert filmnek tűzte ki premierjét a Universal stúdió, az érdekesség mindkettőben ugyanaz: 2013-ra kaptak csak helyet az ütemtervben!

Hirdetés

A Halálos Iramban hatodik részére ismét visszatér Vin Diesel és Paul Walker kiegészülve Dwayne The Rock Johnson-nal, hiszen a széria ötödik próbálkozása bőven visszahozta a büdzsét ráadásul a stáblista után olyan bónuszjelenetet kaptunk, ami szintén a folytatás ötletét vetíti előre. A R.I.P.D. esetében Dark Horse képregényhez van szerencsénk, amelyet Robert Schwentke adaptál majd Ryan Reynolds és Jeff Bridges főszereplésével vászonra. A két Universal film premiere a következő lesz:

Halálos Iramban 6 - 2013. május 24

R.I.P.D. - 2013. június 28

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.