Hirdetés

Universal tervek: dupla animáció, további folytatások

|

A Universal két szóban látja a közeljövő kulcsát: "animáció és franchise". Ennek értelmében olyan változtatásokat eszközölt kiadási tervén, amit egyesek éljeneznek, mások talán szidalmaznak majd.

Hirdetés

A Universal látva az animációs filmjeik sikerét (Gru, Lorax) eldöntötte, hogy évi kettőre növelik a kiadott animációk számát, ráadásul mindezt hasonló szinten és minőségben szeretnék elkövetni - mondta Steve Burke, a Universal fejese. Nem hagyják veszni a jól termelt címeiket sem, melynek köszönhetően további folytatásokra számíthatunk a Halálos Iramban franchise képében, újabb fejezetet kaphat a Seth MacFarlane tervezte Ted, ráadásul A Bourne hagyaték is egy új trilógia alapkövét fektette le, hiszen a nézők egyre jobban kedvelik a főszereplő Jeremy Renner személyét. A Halálos Iramban döntése érthető, hiszen a Halálos Iramban ötödik része a széria eddigi legjobb bevételét hozta: a 125 milliós büdzsét egészen 626-ig tornázta, ami több, mint szép teljesítmény. Hasonlóan jó számokat mutathat fel a felnőtteknek szánt, korhatáros Ted is, ami kb. 65 millából majd 400-at varázsolt. A sorban egyedül A Bourne hagyaték lóg ki némileg, hiszen a Universal 125 millió dollárt költött rá, de csak körülbelül 180-190-et kapott vissza, ami nem rossz eredmény, de a második résszel valószínűleg kifullad a második trilógia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.