Hirdetés

Folytatódhat Vaughn és Wilson vígjátéka, az Ünneprontók ünnepe

|

A nagy visszatérések korát éljük. Jön a Tapló Télapó, a Twin Peaks és a Trainspotting folytatása is, azonban lehetséges, hogy a listára felvéshetünk egy újabb nevet is: az Ünneprontók ünnepét.

Hirdetés

David Dobkin rendező ügyesen ellavíroz a középszerben. Említésre méltóbb munkái közé tartozik a Londoni csapás, A bíró és a 2005-ös Ünneprontók ünnepe, amelyben Owen Wilson és Vince Vaughn törhették össze a női szíveket, mígnem ők is fennakadtak a horgon. 

Hirdetés

Nem hinnénk, hogy a könnyed vígjáték koncepciójában lenne egynél több film, azonban a készítők valószínűleg másképp gondolkodnak mint mi és a nagy visszatérési lázat kihasználva elkészülhet az Ünneprontók ünnepe folytatása. Legalábbis a komédia egyik szereplője, Isla Fisher ezt hirdette nemrég. A színésznő elmondása szerint Vince Vaughntól hallotta a jó hírt, aki ennél többet nem erősített meg számára az Ünneprontók ünnepe 2 kapcsán. 

Számunkra ez inkább tűnik egyfajta igényfelmérésnek, mintsem a projekt beharangozásának: Vaughnék kíváncsiak rá, hogy milyen visszhangot kelt a folytatás lehetősége és ha többnyire pozitívan fogadják a népek, akkor berendeli a New Line Cinema. Persze könnyen megeshet, hogy ez csak a mi elméletünk és már zöld az a bizonyos lámpa. Ki tudja?

Mindenesetre megkérdezzük: ti szeretnétek, ha Owen Wilsonnal, Vince Vaughnnal, Isla Fisherrel és Rachel McAdamsszel folytatódna az Ünneprontók ünnepe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.