Hirdetés

Update: Bosszúállók 2 - Az egyik Vasember szereplő lesz Ultron?

|

Meglepő pletykák lepték el a világhálót a minap, ugyanis egyes források tudni vélik, hogy Ultron nem egy teljesen új színész lesz, hanem Tony Stark egyik közeli ismerőse "alakítja" majd.

Hirdetés

Figyelem! Spoileres infók lehetnek! Bár a képregényekben Ant-Man teremti Ultront, aki több hőssel is végez, de a Hangya a jelenlegi tervek szerint nem lesz benne a Bosszúállók 2-ben és Joss Whedon azt nyilatkozta korábban, hogy az egyik csapattag építi majd meg Ultront. Sokan joggal feltételezik, hogy Tony Stark lesz az, aki elkészíti a szörnyeteget, hiszen a páncélok építését követően nem lenne számára lehetetlen valami bonyolultabbat is alkotni. Valamit, ami felett várhatóan elveszíti az irányítást. És ha így történik, akkor a pletykák szerint nem más lesz Ultron, avagy annak egy része, mint Jarvis, Tony Stark számítógépes asszisztense, aki eddig minden Vasember epizódban, sőt, a Bosszúállókban is ott volt. Ebből kifolyólag, mivel Jarvis eredeti hangja Paul Bettany, ezért a szóbeszéd azt feltételezi, hogy a színész már alá is írt a szerepre, ráadásul az Unelash The Fanboy nevű oldal állítása szerint Bettany nemcsak hogy visszatér, de motion-capture felvételei is lesznek. Persze mindezt erős pletykaként érdemes kezelni, de ha jobban belegondolunk, logikus lenne, ha valamilyen úton módon Jarvis lenne Ultron. Szerintetek?

UPDATE: Közben James Spadert castingolták a szerepre, de még nem tudni, hogy csak a hangját fogja-e adni vagy mo-cap felvételeket is készítenek vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.