Hirdetés

Űrgolyhók 2 - Felbukkant néhány poszter New Yorkban

|

Hirdetés

A rajongók már régóta vágynak rá, hogy elkészüljön minden idők legjobb paródiájának, az 1987-es Űrgolyhók folytatása, amire a rendező, Mel Brooks is vevő lenne. A Star Wars: Az ébredő Erő premierje előtt például azt nyilatkozta, hogy szeretné elkészíteni az Űrgolyhók 2-t, aminek az lenne a címe, hogy Spaceballs 2: The Search for More Money (magyarul Űrgolyhók 2: A még több pénz nyomában). Idevágó hír, hogy New York egyik metróállomásán felbukkant a falakon néhány Spaceballs 2: The Search for More Money-t hirdető plakát, amiket a Mines Press azonnal kiszúrt és világgá kürtölt. Közelebbről megnézve a posztereket kivehető, hogy ezeket szinte bárki elkészíthette és kiragaszthatta, ugyanakkor reménykedünk benne, hogy ez inkább egy vírusmarketing része és tényleg összejöhet az Űrgolyhók 2. Talán éppen azt a hatást fogja elérni, mint a Deadpool esetében a kiszivárgott tesztfelvétel.

spaceballs-2-171456
Ami a lehetséges visszatérőket illeti, John Candy (Morzsa), Dick Van Patten (Roland) és Joan Rivers (Dot Matrix) már nincs közöttünk, viszont Mel Brooks (Az elnök/Yoghurt), Rick Moranis (Lord Helmet), Bill Pullman (Lone Star) és Daphne Zuniga (Vespa hercegnő) még becsábítható lenne.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.