Hirdetés

Nézd meg premier előtt az Úriembereket! (Lezárva)

|

Január 30-án kerül mozikba Guy Ritchie új filmje olyan színészek főszereplésével, mint Matthew McConaughey, Hugh Grant és Charlie Hunnam, ti pedig megnézhetitek premier előtt, ha velünk tartotok.

Hirdetés

Guy Ritchie (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Spíler, Sherlock Holmes, Aladdin) új filmjének története szerint az amerikai Mickey Pearson (Matthew McConaughey) Londonba érkezik,  majd kapcsolatai alapján jövedelmező marihuána-birodalmat épít fel. Ahogy lenni szokott a nagy meggazdagodás után Pearson ki szeretne szállni az üzletből, maga mögött akarja hagyni az egészet, viszont ez sok helyi nagypályásnak szemet szúr; egyhamar egymást érik a zsarolások, a megvesztegetések, az erőszak fitogtatások. Az Úriemberek pedig igazi sztárgárdával meséli el ezt a sztorit, hiszen McConaughey-n kívül láthatjuk többek között Charlie Hunnamet, Colin Farrell-t, Hugh Grantet és Eddie Marsant is.

Hirdetés

Puliwood és a Freeman Film együttműködésének köszönhetően már premier előtt láthatjátok, hogy milyen lett az Úriemberek, ugyanis három darab páros belépő talál gazdára azok között, akik január 28. kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Guy Ritchie és Hugh Grant korábban dolgoztak már együtt. Melyik volt az a film?

a, Sherlock Holmes
b, Blöff
c, Az U.N.C.L.E. embere

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Úriemberek" tárggyal. A vetítés 2020. január 29-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.