Hirdetés

Úszó erőd reboot érkezik az HBO Maxra

|

Steven Segal visszatérése egyelőre nem megerősített.

Hirdetés

Nyugodtan be merjük vallani, hogy a következőre még mi sem számítottunk: a Warner Bros rebootolja az Úszó Erődöt, a '90-es évek egyik klasszikus Steven Segal moziját. Egyelőre csak annyi bizonyos, hogy a forgatókönyvet Umair Aleem jegyzi, míg a rendezői székbe az a Timo Tjahjanto fog beülni, aki idáig leginkább a horror zsánerben lubickolt.

Hirdetés

Az 1992-es eredetiben Steven Segal egy Casey Ryback nevű szakácsot alakít, aki a USS Missouri hadihajón teszi helyre a rosszfiúkat, kezdve Tommy Lee Jonesszal és Gary Buseyvel. Az angolul Under Siege néven futó franchise megért egy második részt, ami Száguldó erőd néven lehet ismerős a magyar nézőknek: itt Segal már egy vonaton látja el a gonoszok baját.

Bár 2016-ban Segal alaposan felajzotta a rajongóit azzal, hogy egy Twitter-posztban beharangozta a franchise harmadik részének elkészültét, ebből mai napig nem valósult meg semmi. Ezek után pedig nem is fog, úgy tűnik. Az HBO Maxra érkező rebootról eddig vajmi keveset osztottak meg a bennfentesek, így az író és a rendező kilétén kívül azt sem tudni, hogy teljesen lenullázzák-e ezt a franchise-t, vagy egy soft rebootot alkalmaznak, ami megadná a lehetőséget Ryback karakterének visszatérésére.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.