Hirdetés

Út a Bosszúállók 2-ig-Pletyka cunamik és hírmorzsák (Rendszeres update)

|

Jó hír a rajongóknak, ugyanis megerősítették, hogy "A Bosszúállók 2"-t 2015-ben fogják bemutatni! Hogy azon belül mikor? Részletekért, pletykákért és egyéb hírekért kattints tovább.

Hirdetés

Úgy döntöttünk,hogy a Bosszúállók 2-höz és az előzmény filmjeikhez kapcsolódó érdekesebb pletykákat(!!!) ide fogjuk összegyűjteni. Ez most jelenleg 4+1 filmet jelent. Filmlista bővítés valószínűleg még várható.

Figyelmeztetés: A hírek spoileresek(!) lehetnek,így azok nem lesznek kiírva sehova sem,így ha a filmélményt elrontanánk vagy mégsem lennének benne a filmekben, azokért felelősséget nem vállalunk...A frissítések Update # szöveg után a filmnél vagy a cikk legvégén lesznek,így érdemes többször visszajönni.

Bosszúállók 2 hivatalos megjenelési dátum: 2015. május 1.

A Marvel 3 éves szerződést kötött Joss Whedonnal, hogy minél többet járuljon hozzá kreatívan a következő Marvel filmes fázishoz, amelybe ezek tartoznak:

Vasember 3.: Magyar bemutató: 2013. április 25. 

Thor: The Dark World: Amerikai premier: 2013. november 8.

Captain America: The Winter Soldier: Amerikai premier: 2014. április 4.

Guardians of the Galaxy: Amerikai premier: 2014. augusztus 1.

Harmadik fázis:

Ant-Man: Amerikai premier: 2015. november 6.

Dr.Strange: Leghamarabb 2016-ban,

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.