Hirdetés

Utánunk a tűzözön folytatás érkezhet

|

1996-ban készítette el Renny Harlin az Utánunk a tűzözön című akciófilmet, mely bár nem okozott hatalmas bevételeket, a népek mégis kedvelték. Harlin elkészítené a folytatását...

Hirdetés

A főbb szerepeket Samuel L. Jackson és Geena Davis töltötte be akkoriban, közölük Jackson foggal-körömmel kiáll a folytatás mellett is és bejelentkezett Harlin-nél, ha forgatásra kerülne a sor. Renny Harlin-t ezzel kapcsolatban megkeresték többen is, a rendező pedig azt válaszolta, hogy jelen pillanatban forgatókönyvíró kereséssel van elfoglalva. Olyat szeretne a projekt mögé, aki hasonló stílusban képes megoldani a szkriptet, mint Shane Black az első rész esetén. Mi lenne, ha mondjuk újra őt keresné fel? A sztori egyébként Geena Davis karakterének lányára koncentrálnak, aki akorriban még 6 éves volt, most már a 21.-et töltené be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.