Hirdetés

Utoljára támad előzetessel Csizmás, a kandúr

|

A DreamWorks Animation marketingesei igazán megdolgoztak a pénzükért, legalábbis ami a Csizmás, a kandúr népszerűsítését illeti.

Hirdetés

Már hónapokkal ezelőtt megjelent az elő-előzetes, aztán a kardos macsek közismert reklámok paródiáiban bukkant fel, amelyek vírusvideóként terjedtek, majd készült két hivatalos előzetes, most pedig itt a harmadik: http://www.youtube.com/watch?v=Cxq8--OE32E. Ha ez nem lenne elég, rendeztek egy piros szőnyeges elővetítést is, amelyen csupa celeb vett részt – csakhogy mind macska volt, „akiket” megfelelő méretű 3D-s szemüveggel láttak el, mivel a film térhatású. Az eseményt a Csizmást megszólaltató Antonio Banderas celebrálta, aki az igazi premiernek is házigazdája lesz október 23-án. (A helyszínen készült képek letölthetők az image.net-ről). /Uip-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.