Hirdetés

Befejeződik Amerika egyik kedvenc családjának története

|

Még vége sem volt az évadnak, már megkapta a folytatáshoz a zöld utat, de csak most derült ki, hogy ez az utolsó forduló lesz.

Hirdetés

A Modern családdal egyszerre, 2009 szeptemberében indult az Egyesült Államokban a The Middle című sorozat. Az idehaza négy tévécsatornán is vetített széria egy tipikus amerikai család életét mutatja be, és azzal tűnik ki társai közül, hogy egyáltalán nem akar szépelegni, és a kőkemény, rideg valóságot tálalja - persze humoros körítéssel.

Hirdetés

Idehaza három különböző címmel és két magyar változattal is ismerhetjük a sorozatot. Az HBO nézői A semmi közepén, a köztelevízió és az RTL Klub közönsége Családom és egyéb emberfajták, míg a Comedy Centralra kapcsolók Anyám borogass! elnevezésekkel találkozhattak. Ezért elég sok embernek lehet rossz hír, hogy az Amerikában ősszel startoló kilencedik szezon lesz az utolsó.

A készítők már tavaly év végén leültek beszélni a stábbal, és elmondásuk szerint már évek óta megvan, hogyan fogják lezárni a történetet. Azt ígérik, hogy hűek lesznek a szériához és a finálé tetszeni fog a rajongóknak. A szálak elvarrására, minden történet elmesélésére pedig lesz idejük, hiszen egy teljes évad áll a rendelkezésükre, hogy kellőképpen elbúcsúztassák a Heck családot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.