Hirdetés

Utolsó filmjére készül Jean-Claude Van Damme

|

A What's my name? című projektben saját magát alakítja, akinek pályafutása nagy ellenfeleivel kell ismét megküzdenie.

Hirdetés

Jean-Claude Van Damme a derült égből jelentette be, hogy az utolsó filmje van készülőben. A 61 éves belga akciószínész a What's my name? című projektben akaszthatja szögre a rúgó cipőjét, már amennyiben lehet hinni a kijelentésének. Mindenesetre, amit Van Damme a Deadline-nak elárult, az alapján valóban egy hattyúdalnak ígérkezik az új film.

"Búcsút akartam inteni a pályának, de úgy, hogy közben felelevenítem a pályafutásom, kezdve a Véres játékkal, aminek köszönhetően híressé váltam. Egy új Véres játékként gondolok erre a filmre, ami egy magasabb szintet képvisel. A filmben a pályafutásom leszálló ágon van, és amikor egy újabb akciófilm premierjéről távozok, nem vagyok boldog, mivel 30 éve hotelekben élek, ami egyébként igaz is. Valódi elemeket emelünk át az életemből, olyanokat, amik velem történtek. Belgiumban kezdtem, aztán eljutottam Hollywoodig. A csúcsra törtem, elbuktam, majd visszatértem. Szóval csak sétálok az utcán a premier után, és bumm, elüt egy kocsi, mivel részeg vagyok. Amikor felébredek, nem emlékszem a nevemre, és senki sem ismer fel."

Hirdetés

A tervek szerint a filmben felsorakoznak majd azok a legendás színészek és karakterek, akikkel Van Damme a pályafutása során megküzdött, úgyhogy várhatóan tele lesz cameókkal a What's my name?. Egyelőre azonban csak Tong Po karaktere került megerősítésre, ez a lista viszont egyre csak bővülni fog. Egyébként nem ez az első film, melyben Van Damme saját magát alakítja: a 2008-as JCVD-ben már megtörtént ez, igaz az egy drámai megközelítéssel dolgozta fel az akciósztár életét. 2016-ban pedig a Jean-Claude Van Johnson című sorozatban játszotta szintén egy parodisztikus változatát saját magának.

Van Damme azt is megosztotta, hogy mik a tervei a What's my name? utáni nyugdíjas évekre.

"Vettem egy kisebb hajót. Nem egy nagyot, az nem nekem való, de amivel körbe utazhatnám a világot, és relaxálhatnék közben. Egész életemben dolgoztam, az utolsó 30 évemet pedig hotelekben töltöttem. Ezt az új film is megmagyarázza, hogyan távolodtam el a családomtól. Ezután csak pihenni szeretnék, élvezni az életet és a családomat, mert az élet gyorsan elsuhan."

Ti mit szóltok Van Damme búcsúprojektjéhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.